Salg af avlsdyr

Vi får mange lam hvert år og der er næsten altid mulighed for at finde avlsdyr til salg hos os. Fremover vil vi dog IKKE ilæmme gimmere.

Vore tre væddere, Sønderager Romer, Virkelyst Ib og Vejborgs Carl, er alle solgt til nye besætninger, til fordel for vores tre nyimporterede væddere – Vejborgs Cornelis, Vejborgs Didrik og Vejborgs Derk, samt to vædderlam, Vejborgs Emilius og Vejborgs Evert. I 2017/18 har vi således fordelt 5-6 får hos hver vædder og vi ser meget frem til at tage imod de mange nye lam i februar/marts 2018.

Her vil være selvfølgelig også være mulighed for at købe enkelte unge får med lam ved siden, samt vædder og gimmerlam efter fravænning i juni 2018.

Det kan godt betale sig at være i god tid, hvis man søger nye avlsdyr……

Ind imellem har vi også nogen enkelte får, som ‘sættes ud’ af avl af forskellige årsager. De kan have forskellige aldre, men er ellers sunde og raske, tamme og menneskeglade og egner sig derfor rigtig godt som ‘hyggefår’. Måske kan det være en idé for en familie at prøve om det er noget med får på denne måde. Vi sælger dem til 400 kr. + moms stk., MEN har man ikke får i forvejen, så er tre stk. minimum at starte med. Det gælder også for gimmerlam og får i det hele taget, ellers kan der nemt blive uro og stridigheder mellem dyrene.

Pt. har vi 4 stk. gående i forskellige aldre, som er særdeles egnede til ‘klappefår’. Er du interesseret, så forhør nærmere.

 

Sønderager Romer

Sønderager Romer

Vi forsøger fortsat at holde fornuftige priser på vores salgsdyr, men prissætningen sker efter både alder/kvalitet/indeks og aftegn og er derfor individuel, men I er selvfølgelig altid velkomne til at fremkomme med eventuelle ønsker/spørge på avlsdyr og priser.